När husse går till puben i Holland eller USA kan han nu servera hunden en alkoholfri öl med köttsmak. Någon har framställt ett alkoholfritt öl med köttsmak så att husse ska känna mer hemma på puben när han är ute och ”rastar” hunden.

Så här skriver ett företag:

Alkoholfria och icke kolsyrade, Happy Tail Ale är vår ytterst förfriskande dryck för din bästa vän. Vårt öl görs i ett riktigt bryggeri och börjar med artesiskt vatten och väl mältat korn. Bryggt på 500-liters kopparkittlar, Tail Ale också innehåller naturliga köttsmaker (inga biprodukter eller kemikalier!).  Dessutom är det berikat med glukosamin och vitamin E! Varje ingrediens i Happy Tail Ale är av mänsklig kvalitet, eftersom Dog Star Brewing Company inte tror på att ge våra familjemedlemmar, hunden, mindre än värdig mat och dryck.

Visst, det finns många sätt att visa din hund att du älskar honom: Ta med honom på en promenad, klia honom på magen, kela med honom… men vad sägs om en öl? Naturligtvis kan du inte ge honom samma öl som du tar ur kylskåpet när du vill en upplevelse!  Alkohol, humle och karbonater är dåliga för hundar. Men vad sägs om att ge honom en drink som inte bara smakar gott, men är frisk också?

Din hund kommer att älska våra Happy Tail Ale, kall från kylen och i en smak han älskar!

Ett annat företag, amerikanska Bowser, har lanserat ett alkoholfritt öl som inte innehåller varken humle eller kolsyra. Det är smaksatt med kött eller kyckling.

Originally posted 2010-11-28 17:47:50.